Centres d'Interés

El nostre ecosistema

Can Ribas i Taiga s’han unit en una Campanya Solidària en defensa del llop. Taiga és una entitat que vetlla per la conservació del Patrimoni Natural i la biodiversitat.

Continuar llegint

Viu el Bosc

centre viu al bosc pRecorregut vivencial i interactiu pel bosc mediterrani on ens anirem trobant amb diversos racons per treballar enmig del bosc.

Continuar llegint

Viatge a l'espai

espaiA Can Ribas hem creat i dissenyat en exclusiva un PLANETARI per tal que els alumnes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica.

Continuar llegint

Indis i Cowboys

indis2Viu les aventures al poble de Can Ribas Town juntament amb els indis i cowboys per aconseguir l'amistat eterna i forjar un gran respecte per la natura que ens envolta.

Continuar llegint

La volta al Món

culturesAquest centre d’interès és una ruta pel món mitjançant els costums, la gastronomia, l’idioma, les vivendes típiques i la seva gent. Descobrirem la cultura de diferents països del món.

Continuar llegint

El Drac Miquel

drac miquelAmb la història del Drac Miquel gaudirem d'unes colònies plenes d'emoció i aventures. Caldrà que ajudem al Drac a reempendre la seva vida, una vida no gaire normal per un drac d'avui en dia.

Continuar llegint

L'illa del tresor

tresorEl capità John Silver busca grumets per anar a la recerca del tresor de l'illa de Can Ribas. Viurem una gran aventura, amb tallers i activitats, a la recerca d'un mapa que ens durà a desenterrar un autèntic tresor pirata.

Continuar llegint

El món rural

mon ruralAmb aquest centre d'interès, aproparem als nens i nenes a la vida a pagès. Farem les tasques diàries de camp de manera amena i divertida, aprenet al mateix temps coneixements bàsics del món rural.

Continuar llegint

Anem de Verema

veremaTreballs de camp a la vinya, on mostrem i aprenem què és una vinya i la tasca que s’hi fa. Elaboració de la producció del most, fent la trepitjada a la manera antiga.

Continuar llegint

  • 1
  • 2

Dades de Contacte

Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982
Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30
F 93 865 80 30
colonies@canribas.com

Avís legal